FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord aast op boomlange middenvelder Ladislav Krejčí’

In de zoektocht naar een nieuwe middenvelder is Feyenoord uitgekomen bij Ladislav Krejčí. Hij staat onder contract bij Sparta Praag. Dat is dezelfde club waarmee de Rotterdammers onderhandelden in de transfer van David Hancko.

Er zitten wel wat haken en ogen aan de komst van de boomlange Tsjech. Zo zou sportief directeur Tomas Rosický een enorm hoog bedrag vragen om Krejčí te laten vertrekken bij Sparta Praag. Daarnaast is de middenvelder op dit moment herstellende van een spierblessure, waardoor hij een tijdje uit de roulatie ligt en niet direct inzetbaar is. Wel heeft Krejčí in Hancko een goede vriend bij Feyenoord. De aanwezigheid van de Slowaak zou nog van positieve invloed kunnen zijn op de keuze van de middenvelder.

Naast Krejčí worden ook Sivert Mannsverk (Molde FK), Maximo Perrone (Vélez Sarsfield) en nog steeds Ramiz Zerrouki (FC Twente) gelinkt aan de Rotterdammers. Al deze namen zouden in beeld zijn om de volwaardige opvolger van Fredrik Aursnes te worden. De middenvelder vertrok afgelopen zomer naar Benfica.

Krejčí is een verdedigende middenvelder van 1.91 meter. Hij is linksbenig en staat nog tot 2025 onder contract in Praag. De 23-jarige middenvelder maakte tot nu toe twee goals in twee wedstrijden dit seizoen en hij speelde evenveel duels voor de Tsjechische nationale ploeg. De captain van Sparta Praag speelde in totaal negentig duels voor de club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *