FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Transfer Zerrouki naar Feyenoord steeds onwaarschijnlijker’

De kans dat Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki nog een overstap gaat maken naar Feyenoord wordt steeds kleiner. Hij staat net als afgelopen zomer nog hoog genoteerd op het lijstje van de Rotterdammers, maar ze lijken definitief mis te tasten.

Volgens 1908.nl is het verschil tussen wat FC Twente wil ontvangen en wat Feyenoord wil betalen simpelweg te groot. De Enschedeërs hebben een sterke onderhandelingspositie en kunnen een forse transfersom voor de Algerijnse middenvelder vragen. Daar kan Feyenoord hoogstwaarschijnlijk simpelweg niet aan voldoen. Daardoor moet Feyenoord doorschakelen naar andere alternatieven.

De boomlange middenvelder Ladislav Krejci van Sparta Praag is in beeld om het middenveld te versterken, zo werd eerder al gemeld. Feyenoord streed tot de laatste transferdag om de krabbel van Zerrouki, die de naar Benfica vertrokken Fredrik Aursnes moest opvolgen. Door de komst van Zerrouki moest afgelopen zomer echter een dikke streep.

Het lijkt erop dat Feyenoord ook nu niet kan rekenen op de komst van de middenvelder. Zerrouki is sterk aan het seizoen begonnen en behoort tot de uitblinkers van FC Twente, dat op de vierde plaats in de Eredivisie staat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *