FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Club Brugge bekeek drie spelers van Feyenoord’

Scouts van Club Brugge hebben gisteren tegen Lazio drie spelers bekeken van Feyenoord. Het gaat om Quinten Timber, Sebastian Szymanski en Lutsharel Geertruida. Hier maakt het doorgaans goed geinformeerde medium 1908 melding van.

Van deze drie wordt Geertruida het meest intensief gevolgd door Club Brugge. De 22-jarige verdediger beschikt bij Feyenoord over een contract dat nog twee jaar doorloopt, tot de zomer van 2024. Timber werd afgelopen zomer voor 8,5 miljoen euro (plus 1,5 miljoen euro aan bonussen) overgenomen van FC Utrecht, terwijl Szyma?ski wordt gehuurd van Dinamo Moskou.

Ruim een jaar geleden waagde Club Brugge al eens een poging om een speler van Feyenoord over te nemen. Het ging toen om Tyrell Malacia. De linkervleugelverdediger wilde destijds graag de overstap naar de Belgische topclub maken, maar de transfer ketste af. Afgelopen zomer maakte de Oranje-international de overgang naar Manchester United, waar hij na een goede start zijn basisplaats heeft moeten afstaan aan Luke Shaw.

Club Brugge brak afgelopen zomer het eigen transferrecord door zestien miljoen euro voor Roman Yaremchuk neer te tellen. Ook betaalde de Belgische club grof geld voor de komst van Raphael Onyedika: 10 miljoen euro. De top-drie duurste aankopen van afgelopen zomer wordt gecompleteerd door Bjorn Meijer, de Nederlandse linksback voor wie zes miljoen euro naar FC Groningen werd overgemaakt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *