FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Lazio-coach woedend op Feyenoord-supporters

Maurizio Sarri ging gisteren met zijn Lazio Roma ten onder in De Kuip. Feyenoord wist met 1-0 te winnen en promoveerde zichzelf zo tot groepswinnaar. De Italiaanse trainer werd na de wedstrijd door de Feyenoord-fans bekogeld met bier en was woedend op de arbitrage. Door het verlies spelen ze na de winter in de Conference League.

“Er werden bekers bier op het veld gegooid. Ook naar leden van de technische staf van ons”, foetert de Italiaanse trainer. “En aan het doelpunt van Giménez gingen twee overtredingen vooraf, eentje op Cancellieri en daarna werd er ook nog geduwd”, ging hij door.

Feyenoord-trainer Arne Slot voelt de bui nu al hangen, reageerde hij. “Die excessen zien we natuurlijk liever niet. We hebben onze fans hartstikke hard nodig, zeker straks tegen een goede tegenstander in de achtste finales. We moeten afwachten hoe de UEFA dit inschat. Maar ik heb daar wel een voorgevoel over. Dat is ontzettend jammer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *