FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax wil Feyenoord aftroeven in strijd om Ramiz Zerrouki’

Ajax heeft zich in de strijd gemengd om Ramiz Zerrouki. Feyenoord zit al een geruime tijd achter hem aan maar ze hikken tegen de vraagprijs aan die Twente voor hem hanteert.

In gesprek met Voetbal International wil Zerrouki een wintertransfer niet uitsluiten. “Dat kan. Je weet nooit wat er gebeurt, wat op je pad komt.” Mocht het er niet van komen, dan vindt de middenvelder het ook geen straf om bij Twente te blijven. “Ik vind het geweldig om hier te voetballen, voel de waardering. Ik hou van deze club, van het stadion, dat altijd uitverkocht is. Er is eigenlijk geen reden om weg te gaan.”

Toch ziet de spelmaker ook dat hij een transfer moet maken wil hij verder komen. “Ik weet ook wat ik uiteindelijk wil bereiken en welke stappen ik daarvoor nog moet zetten. Dat kan ergens anders sneller dan hier. Als speler van FC Twente maak je niet makkelijk de sprong naar een stabiele club in een topcompetitie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *