FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot switcht wéér van spits, Hartman start ook’

Feyenoord speelt vandaag in de eigen Kuip tegen Excelsior. De Rotterdammers kunnen profiteren van de slechte resultaten van de concurrenten en bij minimaal een gelijkspel de koppositie pakken. De verwachting is dat trainer Arne Slot zal beginnen met Hartman als linksback en Gimenez in de spits. Hier maakt het AD melding van.

De ochtendkrant verwacht dat Hartman voor de derde keer op rij in de basis zal beginnen bij Feyenoord ten faveure van Marcos Lopez. De Peruviaan stond voor het laatst in de basis in het met 1-0 gewonnen duel met SS Lazio, waarna hij zijn basisplaats verloor aan Hartman. De jeugdexponent van de Rotterdammers was in de afgelopen wedstrijd tegen SC Cambuur Leeuwarden nog de matchwinner door vroeg voor het enige doelpunt van de wedstrijd te zorgen.

Naast Hartman is er nog een opvallende keuze van trainer Arne Slot. Het AD verwacht namelijk Gimenez in de basis bij Feyenoord. Slot is dit seizoen al meermaals geswitcht van spits en lijkt dat nu dus wéér te doen. Danilo kreeg de laatste vier duels de voorkeur boven de Mexicaanse spits, maar de Braziliaan moet zijn basisplaats nu weer afstaan. Gimenez wordt geflankeerd door Javairô Dilrosun en Igor Paixão.

Feyenoord trapt om 16.45 uur af tegen stadsgenoot Excelsior in De Kuip. Mocht Feyenoord winnen of gelijkspelen, dan kronen de Rotterdammers zich tot winterkampioen. Ajax en PSV verspeelden zaterdag punten en bleven steken op dertig punten. Dat aantal heeft Feyenoord nu ook al.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Kökcü, Timber, Szymański; Dilrosun, Gimenez, Paixão

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *