FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘AC Milan heeft Feyenoord-middenvelder op de korrel’

AC Milan heeft interesse in Feyenoord-middenvelder Orkun Kokcu. Hier maakt het doorgaans goed geinformeerde medium 1908 melding van.

De Italiaanse club was op 10 november namelijk aanwezig bij het treffen met SC Cambuur in de Eredivisie om de verrichtingen van Kökcü in de gaten te houden. De international van Turkije speelde een redelijk anonieme negentig minuten, waarin hij vlak voor het laatste fluitsignaal op de bon werd geslingerd.

‘Een winters vertrek van sterkhouder Kökçü is echter heel onwaarschijnlijk’, schrijft het medium echter. Daarbij geeft het geen details prijs, maar dat Feyenoord de middenvelder wil houden, lijkt daarmee logisch. Met de eerste plaats in de winterstop, crisis bij Ajax en PSV dat meer punten morst dan zou moeten, zou Arne Slot met zijn elftal een rol van serieuze betekenis kunnen gaan spelen dit seizoen in Nederland. Daarvoor is het blijven van de captain echter wel belangrijk.

Ook in de Europa League is Feyenoord de eerste ronde doorgekomen als groepswinnaar, wat een langer verblijf van Kökcü bevordert. Als de nog altijd pas 21-jarige middenvelder zou vertrekken, dan moet het bovendien voor de hoofdprijs gebeuren. Hij verlengde zijn verbintenis namelijk tot 2025 en ligt daarmee nog jaren vast in Rotterdam-Zuid. Of Kökcü zelf een winters vertrek wel zou overwegen, is niet bekend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *