FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Moeder Oranje-international breekt been tijdens Oranje-Senegal

Slecht nieuws voor de familie Klaassen. De moeder van Davy heeft namelijk haar been gebroken op de tribune tijdens de WK-kraker met Senegal van afgelopen maandag. Haar zoon maakte de 0-2 maar dat heeft ze zelf niet meer live kunnen aanschouwen.

De moeder van Klaassen had weliswaar een ticket voor de wedstrijd en zat in het stadion, maar kwam voorafgaand aan de wedstrijd ongelukkig ten val op de trappen in het Al Thumana Stadion. Daarbij brak zij onfortuinlijk haar been. EHBO’ers spoedden zich naar de tribune om de Nederlandse bij te staan. Klaassen werd uiteindelijk vervoerd naar het ziekenhuis.

Daar is de moeder van Klaassen geopereerd aan haar been. Tijdens de wedstrijd wist de middenvelder van Ajax niets van het voorval. “Dat was maar goed ook”, zei hij tegen het Algemeen Dagblad. “Ik hoorde het allemaal pas na afloop. Omgekeerd hoorde mijn moeder toen pas van mijn goal. Achteraf kan ik zeggen dat ik ook voor haar heb gescoord.”

Voor Klaassen werd het desondanks een moment om niet snel meer te vergeten. De Ajacied is bezig aan zijn eerste WK ooit. Tegen Senegal kwam hij als invaller binnen de lijnen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *