FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Mooie transfer lonkt voor Sebastian Szymanski’

Sebastian Szymanski speelt dit seizoen op huurbasis voor Feyenoord maar heeft zich met zijn goede spel alweer in de kijker gespeeld bij andere clubs. Volgens het medium Tutto Atalanta wil Atalanta Bergamo namelijk voor hem gaan toeslaan.

Szymanski maakte in de zomer de overstap van Dinamo Moskou naar Feyenoord. De Rotterdammers huren de aanvallend ingestelde middenvelder voor één jaar van de Russen, met een optie tot koop van naar verluidt tien miljoen euro. Zijn prestaties zijn dit seizoen uitstekend te noemen.

Feyenoord zal gezien zijn prestaties genegen zijn om de optie te lichten, mocht er voldoende budget zijn. Het probleem is echter dat er nu concurrentie dreigt. Atalanta Bergamo zou hem aanmerken als de ideale opvolger van de Oekraïner Ruslan Malinovskyi.

Overigens zijn er meer clubs in de race voor Szymanski. Ook Sevilla en Real Sociedad overwegen volgens het Italiaanse medium om de Feyenoord-smaakmaker in te lijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *