FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wilde twee internationals van Ecuador’

Feyenoord had deze zomer twee spelers in het vizier van het nationale team van Ecuador. Gisteren had het Nederlands elftal het erg moeilijk tegen ze.

Het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt kwam vrijdag met het nieuws dat Moisés Caicedo – dé sterkhouder op het middenveld tegen Nederland – en centrale verdediger Jackson Porozo in beeld waren bij de Rotterdammers. Ze stonden ‘zeer hoog aangeschreven’, maar kwamen mede door het uitbreken van de coronacrisis niet naar De Kuip.

Caicedo is momenteel een basisklant bij Brighton & Hove Albion, dat een van de verrassingen van de Premier League is dit seizoen en staat in de belangstelling van de Engelse topclubs, die miljoenenbedragen voor hem over zouden hebben. Jackson Porozo, slechts zesvoudig international van Ecuador, maakte deze zomer de overstap van Boavista naar het Franse Troyes. Met 3,5 miljoen euro was de vraagprijs relatief laag.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *