FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil profiteren van situatie bij AS Roma’

Rick Karsdorp heeft het verpest bij zijn werkgever AS Roma en Feyenoord hoopt hiervan te kunnen profiteren. Ze willen hem namelijk proberen terug te halen naar de Kuip.

Karsdorp kreeg eerder deze maand te horen dat hij wat Mourinho betreft mag vertrekken. De Portugese trainer gaf na afloop van het 1-1 gelijkspel van Roma tegen Sassuolo aan dat de rechtsback ‘onprofessioneel’ is en ‘zijn ploeg heeft verraden’. Dat schoot in het verkeerde keelgat bij het kamp-Karsdorp.

Een deel van de achterban van de Italiaanse club liet ook zijn onvrede blijken door Karsdorp thuis op te wachten. Het was voor de verdediger aanleiding om met zijn gezin terug te keren in Nederland. Karsdorp meldde zich om psychische problemen af voor het trainingskamp in Japan, werd vervolgens gesommeerd om toch naar Rome te komen, maar is volgens Il Corriere dello Sport alweer huiswaarts gekeerd.

Meerdere clubs zouden Karsdorp in januari willen overnemen. Juventus, Istanbul Basaksehir, Fenerbahçe en Feyenoord worden door de Italiaanse krant genoemd als mogelijke bestemmingen. Feyenoord is de club waar Karsdorp doorbrak en in het seizoen 2019/20 op huurbasis terugkeerde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *