FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Marokko is een kandidaat voor de wereldtitel’

Marokko wist gisteren verrassend met 2-0 te winnen van Belgie. De euforie is groot en Noussair Mazraoui denkt dat zijn land ver kan gaan komen.

“Dit gevoel is onbeschrijflijk. Ik heb gewoon kippenvel. Voor mijzelf en voor iedereen die ons steunt. Ik ben zo blij dat we alle Marokkaanse fans blij kunnen maken. Hopelijk plaatsen we ons tegen Canada voor de achtste finale”, zo laat Mazraoui na afloop van de 2-0 zege op België weten tegen het Algemeen Dagblad.

Marokko heeft donderdag aan een punt tegen Canada genoeg om zich te kwalificeren voor de knock-outfase van het WK. Voormalig Ajax-speler Mazraoui durft al verder te kijken. “Voor het WK antwoordde ik al ‘Marokko’ op de vraag wie hier favoriet is. Zo moet je ook het toernooi ingaan, want anders ga je niks bereiken”, stelt de rechtervleugelverdediger van Bayern München.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *