FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Zomerse Feyenoord-aankoop is streng en wil minuten gaan maken’

Afgelopen zomer nam Feyenoord de jonge middenvelder Mohamed Taabouni over van AZ. Maar aan veel speelminuten komt hij nog niet bij de Stadionclub. En daarom heeft hij een transferverzoek ingediend bij de club.

Hij kwam tot nu toe slechts dertien minuten in actie in de Eredivisie. Dat was als invaller, tijdens het uitduel met RKC Waalwijk op 21 augustus.

De rechtspoot tekende afgelopen zomer een contract tot medio 2024. Feyenoord heeft zelfs de optie om zijn verbintenis te verlengen met één jaar. In december reist de koploper van Nederland af naar Portugal, waar het een trainingskamp afwerkt. Daar worden oefenwedstrijden gespeeld tegen KV Oostende en Stade Rennes. Op 8 januari wordt de Eredivisie hervat met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *