FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-flop was vorig jaar januari al rond met Tottenham’

Sofyan Amrabat is momenteel één van de sleutelspelers bij Marokko. Met zijn land wist hij zich gisteren te kronen tot groepswinnaar op het WK. Zijn broer Nordin Amrabat roemt de prestaties van zijn broertje en voorziet een grote transfer voor de middenvelder in de winterse transferperiode.

“Ik ben echt ongelooflijk trots op Sofyan”, zegt Nordin in gesprek met De Telegraaf. “Als je op zo’n podium – in drie wedstrijden tegen landen als Kroatië, België en Canada – zó goed speelt, dan heb je veel in je mars. Ik denk dat de topclubs in Europa die hebben zitten slapen nu wel wakker zijn geschrokken.”

Nordin doet ook nog eens een opvallende onthulling over zijn jongere broertje. “In januari was Sofyan zelf al rond met Tottenham Hotspur, maar kwam er geen akkoord over de transfersom met Fiorentina. Ik denk dat de geïnteresseerden nu in de rij zullen staan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *