FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Louis van Gaal na het WK bondscoach van Belgie’

Louis van Gaal zal een aanbieding van Belgie gaan accepteren. Deze mening is Hans Kraay Junior toegedaan.

“Eén ding weet ik zeker: als hij gevraagd wordt, gaat hij het doen. Het is een geweldig moment om in te stappen”, concludeert Kraay bij ESPN. De voetbalanalist noemt twee redenen: de snelle WK-uitschakeling van België en de mogelijkheid om door te selecteren nu de ‘gouden generatie’ versleten lijkt.

Kraay ziet nóg een reden voor Van Gaal. Volgens de ESPN-analist kan hij helemaal niet zonder het voetbal. “Kijk naar Dick Advocaat. Waarom zou hij stoppen? Hij geniet ervan. Als hij dit drie maanden niet heeft, dan gaat hij zich vervelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *