FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Oude bekende traint mee met Feyenoord

Nick Marsman traint momenteel mee met de selectie van Feyenoord. Tussen 2019 en 2021 stond de doelman onder contract bij De Stadionclub. Momenteel speelt hij in de MLS bij Inter Miami. Daar ligt hij nog vast tot eind 2023, al zat hij dit seizoen vooral op de bank.

Dat de 32-jarige goalie nu terug is in Nederland en meetraint bij zijn oude club, zegt mogelijk dat zijn Amerikaanse avontuur erop zit. Dat zijn aanwezigheid op de training van Feyenoord een terugkeer zou kunnen betekenen, lijkt onwaarschijnlijk. De keeperspositie is met Justin Bijlow, Timon Wellenreuther en Ofir Marciano al goed bezet. Vermoedelijk houdt hij in Rotterdam enkel zijn conditie op peil, zoals afgelopen zomer ook gold voor oud-Feyenoorder Jean-Paul Boëtius.

Toen Marsman in 2019 voor Feyenoord tekende, was de verwachting niet dat hij veel zou spelen. Mede door langdurig blessureleed van Justin Bijlow kwam hij echter tot liefst dertig optredens in Feyenoord 1. Eerder speelde hij in Nederland ook voor FC Twente, Go Ahead Eagles en FC Utrecht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *