FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord accepteert transferverzoek niet’

Middenvelder Mohamed Taabouni had bij Feyenoord een transferverzoek ingediend maar daar gaan de Rotterdammers niet aan meewerken. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Hij verruilde AZ afgelopen zomer transfervrij voor Feyenoord. In de voorbereiding liet hij leuke dingen zien, maar daarna kwam hij nog maar één keer in actie en wel als invaller. De twintigjarige speler heeft om die reden een transferverzoek ingediend: hij zou op huurbasis elders aan de slag willen in 2023.

De Feyenoord-fansite schrijft dat de clubleiding ‘voorlopig geen gehoor’ geeft. “Feyenoord ziet Taabouni dit seizoen liever in Rotterdam blijven. Of een transfer in januari uitblijft, valt niet uit te sluiten. Feyenoord kan het besluit nog bijstellen”, zo luidt de toevoeging.

Taabouni speelde in de Eredivisie welgeteld dertien minuten, uit bij RKC Waalwijk. Verder speelde hij zijn wedstrijden voor Feyenoord onder 21.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *