FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat werk maken van 21-jarige César Araújo’

Feyenoord heeft een oogje op de 21-jarige Uruguayaanse middenvelder César Araújo. Hier maakt de Braziliaanse journalist Venê Casagrande melding van.

Hij is een verdedigende middenvelder die actief is bij Orlando City in de MLS. De Uruguayaan heeft nog een contract in de Verenigde Staten tot de zomer van 2024, met een optie op nog een jaar. Het talent zou een transferwaarde hebben van om en nabij de twee miljoen euro, wat een overgang voor Feyenoord interessant maakt.

Dat een type speler als Araújo aan Feyenoord wordt gelinkt, komt niet uit de lucht vallen. De Rotterdammers zijn momenteel koploper in de Eredivisie en overwinterde weliswaar als groepswinnaar in de Europa League, maar het ontbreken van een nummer zes is tot nu toe het verhaal van het seizoen. De Stadionclub zou dan ook zijn oren en ogen open houden om die gewenste positie te kunnen versterken in de winter.

Naast Aráujo worden er verschillende namen aan Feyenoord gelinkt. Zo zouden Ramiz Zerrouki, Sivert Mannsverk, Nicolas Raskin, Ladislav Krejčí, Máximo Perrone en Ali Mohamed allemaal op de radar staan in Rotterdam-Zuid.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *