FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Voormalig Feyenoorder mee op trainingskamp naar Portugal

Nick Marsman gaat met Feyenoord mee op trainingskamp naar Portugal. Dat heeft de doelman zelf laten weten tegenover RTV Rijnmond.

“Ik blijf tot vlak voor de kerst meetrainen en net na de kerst reis ik weer terug naar Miami”, aldus Marsman. “Ik had keeperstrainer Khalid Benlahsen voor de grap gevraagd of ik bij Feyenoord fit kon blijven. Zo is het tot stand gekomen.”

Marsman staat momenteel onder contract bij Inter Miami FC en heeft momenteel winterstop. Vanaf 6 januari begint de voorbereiding weer in de Verenigde Staten. Volgens de regels in de MLS mag hij voor die tijd niet trainen bij zijn eigen club, zodat hij voorlopig zijn conditie op peil houdt bij Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *