FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘AS Roma hoopt klapper te maken met komst van Oranje-spits’

Het Italiaanse AS Roma hoopt Memphis Depay over te nemen van FC Barcelona. Zijn contract loopt daar aan het einde van het seizoen af en daar hopen ze van te kunnen profiteren. Hier maakt het Spaanse medium El Mundo Deportivo melding van.

De Spaanse krant meldt dat de Italianen echter met Financial Fair Play-problemen kampen en het salaris van Memphis niet kunnen opstrijken. De aanvaller zou zo’n vijf miljoen euro per jaar verlangen. Er wordt binnenkort een ontmoeting tussen beide partijen verwacht om te kijken of ze dichter tot elkaar kunnen komen.

De situatie van Memphis zal na de uitschakeling van Oranje op het WK geëvalueerd worden in Barcelona. Ook enkele Premier League-clubs zouden op het vinkentouw zitten voor de aanvaller.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *