FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Scheidsrechter Lahoz: ‘Het was oorlog tussen Nederland en Argentinie’

Scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz heeft eindelijk van zich laten horen na het bizar verlopen duel tussen Nederland en Argentinie van afgelopen vrijdag. Volgens de Spaanse referee was het oorlog tussen beide landen en heeft hij nog nooit zón wedstrijd geleid.

Lahoz deelde maar liefst negentien gele kaarten uit en gaf Denzel Dumfries na afloop zelfs nog een rode kaart. Wellicht hadden dit er nog meer moeten zijn aangezien de scheidsrechter geen kaart gaf aan Lionel Messi na het wegslaan van de bal en Leandro Paredes die een bal hard in de dug-out schoot. Vanuit beide kampen werd geklaagd over de leidsman die een record vestigde met het uitdelen van kaarten.

Tegenover journalist Manolo Lama van het Spaanse COPE heeft Lahoz een reactie gegeven over de wedstrijd. “Ik heb met het team van Mateu kunnen spreken en ze vertelden me dat hij nog nooit een wedstrijd had geleid waarin de spelers hem niet hielpen. Waarin er zo’n oorlog was tussen beide reservebanken. Het was geen normale voetbalwedstrijd.” Komende dinsdag neemt Argentinië het op tegen Kroatië in de halve finale van het WK.

One thought on “Scheidsrechter Lahoz: ‘Het was oorlog tussen Nederland en Argentinie’

  1. Weer een nietszeggende reactie! Waarom een recordaantal kaarten en niets over de niet gegeven gele kaart voor Messi na opzichtig hands?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *