FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Topclub gaat winterse poging wagen bij Feyenoord’

Het Griekse Panathinaikos gaat deze winter een poging wagen om de aanvaller Alireza Jahanbakhsh over te nemen van Feyenoord. Hier maakt het medium 1908 melding van.

De Rotterdammers zouden wel willen luisteren naar het aanbod van Panathinaikos. Jahanbakhsh is namelijk op het tweede of misschien wel derde plan belandt. Vleugelspelers Igor Paixão, Patrik Walemark, Ousamma Idrissi en Javaîro Dilrosun lijken allemaal de voorkeur te krijgen boven de Iraniër. Bovendien zou de Stadionclub nog willen investeren in een speler die ‘extra’ klasse toe kan voegen.

Jahanbakhsh was actief op het WK met Iran. De vleugelspeler kwam ongeveer een uur in actie, waarin hij twee gele kaarten pakte. Daardoor was hij geschorst voor de allesbeslissende wedstrijd tegen de Verenigde Staten, de tegenstander van Oranje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *