FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Borussia Dortmund richt vizier op twee Feyenoorders’

De Duitse topclub Borussia Dortmund is geinteresseerd in twee spelers van Feyenoord. Het zou gaan om Orkun Kokcu en Lutsharel Geertruida. Hier maakt het doorgaans goed geinformeerde medium 1908 melding van. Ze zouden vooral laatstgenoemde speler goed hebben bekeken.

Geertruida (22) heeft in Rotterdam-Zuid nog een contract voor anderhalf jaar. Feyenoord doet sinds afgelopen zomer verwoede pogingen zijn verbintenis open te breken en te verlengen tot medio 2025, meldt de goed ingevoerde fansite. Geertruida kwam in het lopende seizoen in elf Eredivisie-wedstrijden en vier duels in de Europa League in actie. Behalve als rechtsback kan hij ook centraal achterin of als verdedigende middenvelder uit de voeten.

De één jaar jongere Kökcü draagt ondanks zijn leeftijd dit seizoen geregeld de aanvoerdersband bij Feyenoord. Hij was in dertien Eredivisie-duels al zes keer trefzeker voor de ploeg van Arne Slot, terwijl hij in de Europa League-wedstrijd bij FC Midtjylland ook eenmaal doeltreffend was. Kökcü is achttienvoudig Turks international.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *