FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Orkun Kokcu in de zomer naar Duitse topclub’

Orkun Kokcu is in beeld bij de Duitse club Red Bull Leipzig. Ze zien in hem de opvolger van Konrad Laimer die voor een transfer staat naar Bayern Munchen.

Laimer lijkt volgens transferexpert Fabrizio Romano al helemaal rond te zijn met der Rekordmeister. Volgens Romano is de deal zo goed als rond en zijn andere geïnteresseerde clubs inmiddels afgehaakt. De middenvelder beschikt bij Leipzig over een aflopend contract en Romano meldt dat Bayern de deal in de komende maanden wil afronden.

Het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl meldt dat Leipzig Kökcu al langer op de radar heeft staan. De middenvelder was afgelopen zomer al in beeld bij de Bundesliga-club, maar tot een transfer kwam het niet. Daar komt nu mogelijk verandering in met het aanstaande vertrek van Laimer naar Bayern. De Turks international zou zelf ook wel openstaan voor een zomerse transfer.

One thought on “‘Orkun Kokcu in de zomer naar Duitse topclub’

  1. Leipzig dat is toch de DDR? Niett aan beginnen. Troosteloze bende daarzo.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *