FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot: ‘Natuurlijk zijn we scherp op de transfermarkt’

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft in een gesprek met het Algemeen Dagblad vooruit geblikt op de tweede seizoenshelft en het ook gehad over de komende transferperiode.

De oefenmeester heeft wel transferwensen. “Natuurlijk zijn we altijd scherp op de transfermarkt. Zeker met het oog op blessures is dat nu het geval.” De oefenmeester stelde in het gewonnen oefenduel tegen Strasbourg Mats Wieffer op als rechter centrale verdediger. Wieffer is van origine middenvelder.

“Alles staat of valt bij Feyenoord met het team. Dat zie ik nu tegen Strasbourg ook weer terug. De taken worden goed verdeeld. Iedereen is bereid om zijn meters te maken. Dit was een serieuze test, en het ging er soms hard aan toe.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *