FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ervaren veteraan staat voor vertrek bij Feyenoord’

Het ziet ernaar uit dat de 29-jaarige aanvaller Alireza Jahanbakhsh deze winter zal gaan vertrekken bij Feyenoord. Hij is daar geen vaste basisspeler en dat irriteert hem. Het Griekse Panathinaikos is in hem geinteresseerd maar volgens het medium 1908 is een transfer daar naartoe nog zeker geen vaststaand iets.

Wanneer Feyenoord besluit om Jahanbakhsh te verkopen, dan wil het zelf ook de transfermarkt op om te kijken naar versterkingen. De aanvaller heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2024.

Eerder liet Feyenoord-trainer Arne Slot zich tegenover RTV Rijnmond ook al uit over de situatie van Jahanbakhsh. “‘Hij is vol bij ons, ik heb geen aanleiding om te verwachten dat hij maandag niet meer bij ons op het trainingsveld staat. Maar we weten allemaal hoe de voetballerij werkt… als er zich morgen een club meldt kan de wereld er compleet anders uitzien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *