FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Experiment met Igor Paixão pakt goed uit bij Feyenoord’

Feyenoord speelde vanmiddag een oefenwedstrijd tegen GA Eagles en won deze met 7-4. En de Braziliaanse samba-aanvaller Igor Paixão stond opgesteld in de spits. Een experiment van trainer Arne Slot waar achteraf met tevredenheid is naar gekeken.

Bij Feyenoord gaat het vaak over de spitsen. Slot rouleerde veel met Gimenez en Danilo, maar had dit seizoen nog niet een vaste spits. Tegenover ESPN zegt Slot positief te zijn over de ontwikkeling van Paixão. “Of het nu Danilo of Gimenez is. Santi heeft een paar keer vanaf begin gespeeld toen Danilo er niet bij was. We hebben ook andere mogelijkheden met Paixão bijvoorbeeld, ik wilde graag een keer zien hoe hij dat in de wedstrijd invult”, begint hij.

“Op de training hebben we dat een paar keer gedaan. Dat heeft hij vandaag denk ik prima ingevuld. Igor speelde als spits heel goed, omdat hij ook de kwaliteiten heeft om daar te spelen. Het ontloopt elkaar heel weinig in de voorhoede”, aldus Slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *