FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Topclub houdt Justin Bijlow nauwlettend in de gaten’

Het Duitse Borussia Dortmund volgt al een tijd met grote interesse de verrichtingen van Feyenoord-doelman Justin Bijlow. Hier maakt clubwatcher Martijn Krabbendam melding van.

De doelman was de afgelopen weken met Oranje op pad, maar maakte tijdens het WK geen minuten.“Dus je weet niet wat er gaat gebeuren in die winterwindow. Het zal niet zo druk worden als in de zomerwindow, maar Feyenoord zal moeten reageren als er wat gebeurt”, aldus Krabbendam tot slot.

De 24-jarige Bijlow ligt nog tot medio 2025 vast bij Feyenoord, Transfermarkt.de schat de marktwaarde van de goalie in op zo’n dertien miljoen euro. In Dortmund is de 25-jarige Zwitser Gregor Kobel momenteel eerste keuze onder de lat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *