FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord heeft een flink voordeel ten opzichte van PSV en Ajax

Feyenoord-middenvelder Orkun Kokcu ziet zijn cluppie dit seizoen kampioen van Nederland worden. Hij ziet dat ze een groot voordeel hebben ten opzichte van de concurrenten Ajax en PSV.

Kökçü zag een positieve kant aan de WK-onderbreking. “Voor ons is het goed dat we fysiek meer hebben kunnen investeren, omdat we in de zomer pas laat bij elkaar konden komen. Voordeel is ook dat we automatismen erin hebben kunnen krijgen. Wij hadden immers niet veel spelers die actief waren op het WK. Voor ons is dat een voordeel en hopelijk betaalt zich dat meteen uit in goede resultaten”, vertelt hij aan de NOS.

Feyenoord staat drie punten voor op PSV en Ajax. De eerste wedstrijd na de winter is uit bij FC Utrecht. “We hebben er een goed gevoel over. Het is nog te vroeg om te zeggen waar het toe kan leiden, want we hebben nog niet elke club gehad. Het is wel duidelijk dat we door willen gaan in 2023 zoals we in 2022 geëindigd zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *