FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

HARDE KLAP: Feyenoord maanden zonder steunpilaar

Een harde klap voor Feyenoord vandaag. Ze moeten het namelijk de komende maanden doen zonder de steunpilaar Gernot Trauner. Hij kampt namelijk met een knieblessure waardoor een operatie noodzakelijk is.

“De Oostenrijker, die in alle twintig officiële wedstrijden van Feyenoord voor de winterstop basisspeler was, mist daardoor naar verwachting een aanzienlijk deel van de tweede seizoenshelft”, bevestigt de Eredivisie-koploper.

Mogelijk gaat Feyenoord de transfermarkt op voor een opvolger (Mees Hilgers wordt genoemd), een andere optie is Lutsharel Geertruida naar het centrum halen en Marcus Pedersen op rechtsachter opstellen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *