FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Hapoel Tel Aviv wil toeslaan bij Feyenoord’

Er is concrete interesse voor Feyenoord-doelman Ofir Marciano. Hapoel Tel Aviv zou deze winter namelijk voor hem willen toeslaan. Hij zelf staat in ieder geval open voor een wintertransfer, omdat zijn situatie bij Feyenoord volkomen uitzichtloos is.

Vorig seizoen was Marciano nog tweede keuze, door blessures van Bijlow kwam hij nog tot een behoorlijk aantal optredens. Erg indrukwekkend was het echter niet, wat hij liet zien.

Hapoel Tel Aviv, de regerend titelhouder van Israël, wil Marciano met een meerjarige verbintenis verleiden omdat hun huidige eerste keeper Josh Cohen geblesseerd is geraakt. Marciano, die zijn plekje in de nationale ploeg al kwijtraakte door zijn Rotterdamse reserverol, wil alvast graag.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *