FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord deed navraag naar Oranje-international’

Feyenoord zou een poging hebben gewaagd om Stefan de Vrij terug te halen. Hier maakt het medium 1908 melding van. Helaas voor de Rotterdammers bleek de mandekker niet haalbaar te zijn.

Feyenoord is dringend op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. Trainer Arne Slot was al kritisch over het beperkte aantal opties binnen zijn selectie, maar nu is Gernot Trauner ook nog eens maandenlang uit de roulatie met een knieblessure. Om die reden wil de Rotterdamse club snel toeslaan.

De Feyenoord-fansite meldt dat Feyenoord bij De Vrij heeft gepolst om een rentree te bespreken. Het doorgaans goed geïnformeerde medium stelt: “Een winterse hereniging bleek al gauw een lastig verhaal te worden: De 30-jarige verdediger gaf aan om het seizoen uit te willen dienen in dienst van Inter.”

In de zomer zou Feyenoord desgewenst een nieuwe poging kunnen wagen. De Oranje-international loopt immers uit zijn contract bij de Italiaanse topclub Internazionale. Zaakwaarnemer Federico Pastorello gaf tegenover Voetbal International al wel aan dat er ‘geen gebrek aan aanbiedingen zijn’ in de zomer, dus de kans van slagen blijft ook dan discutabel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *