FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord slaat overname van externe partij af’

Feyenoord is voorlopig niet van plan om in zee te gaan met een externe partij om de club over te nemen. Dit heeft directeur Dennis Te Kloese laten weten.

In gesprek met Voetbal Internationaal geeft Te Kloese aan dat er eerst het een en ander moet gaan veranderen. “Voordat ik hier begon is er een lang traject geweest. Er zijn veel groepen voorbij gekomen, maar de ideale constructie is niet gevonden. Feyenoord heeft een structuur die het niet altijd even makkelijk maakt.”

Zo hebben de Vrienden van Feyenoord onder andere nog een groot deel van de aandelen in handen en ook de constructie van het stadion is behoorlijk ingewikkeld. “Ik denk dat het beter is om de club eerst goed neer te zetten. Een investeerder vraagt natuurlijk: Wat heb je te bieden? Dan wil je niet komen met een verhaal vol mitsen en maren”, zo stelt Te Kloese tegenover het weekblad.

Feyenoord moet structuur verbeteren
Volgens de algemeen directeur moeten er dan een aantal aanpassingen gedaan worden. “Als wij eerst de structuur versimpelen en de vooruitzichten voor de komende drie tot vijf jaar klip en klaar kunnen verwoorden, staan we een stuk sterker.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *