FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot maakt zich flinke zorgen over aankoop van acht miljoen’

Zorgen bij Feyenoord om middenvelder Quentin Timber. Gisteren in een oefenduel tegen FC Emmen moest hij namelijk met een voetblessure van het veld worden gedragen.

Dat was een flinke tegenvaller voor Slot en de zijnen. De trainer maakte veel gebruik van Timber in de eerste seizoenshelft en sprak na afloop van het oefenduel zijn zorgen uit. “Hij verstapt zich en dat is niet fijn.”

De trainer wijst op de situatie waaruit de blessure ontstond. “Als hij een schop krijgt denk je ‘dat kan meevallen’, maar als er eigenlijk niks gebeurt voor ons gevoel en de pijn is dusdanig heftig dat hij er zo af moet.”

Dat leidt tot nieuwe kopzorgen voor de trainer. “Dan zijn de voortekenen niet positief. Dat blijkt in de praktijk ook wel eens anders te zijn, dus laten we dat afwachten.”

Timber werd aan het begin van dit seizoen voor ruim acht miljoen euro overgenomen van FC Utrecht. De tweelingbroer van Ajacied Jurriën Timber kwam in de eerste seizoenshelft twintig keer in actie voor zijn nieuwe club. Hoe ernstig de blessure in werkelijkheid is, zal in de nabije toekomst duidelijk worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *