FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft deze opties om Timber te vervangen’

Sterkhouder Quenten Timber is de komende maanden niet inzetbaar voor Feyenoord vanwege een kwetsuur aan zijn voet. Trainer Arne Slot heeft de volgende opties om hem te vervangen binnen de selectie…..

Tijdens het oefenduel met Emmen kwam Mats Wieffer in de ploeg voor Timber. De 23-jarige middenvelder werd deze zomer opgepikt bij stadsgenoot Excelsior, maar raakte al vroeg geblesseerd. Wieffer moest het in de eerste seizoenshelft vooral hebben van invalbeurten. In de tweede seizoenshelft zal Wieffer hopen op zijn kans in Rotterdam-Zuid.

De onervaren middenvelder is een belangrijke kanshebber voor de plek van Timber, al kan hij ook als centrumverdediger uit de voeten. Op het middenveld kan Slot ook nog kiezen voor Mohamed Taabouni en Ezequiel Bullaude. Beide zomeraanwinsten maken indruk tijdens de voorbereiding, maar zijn wel meer aanvallend ingesteld dan Timber.

Slot heeft ook nog de mogelijkheid om te puzzelen in zijn elftal. Zo kan rechtsback Lutsharel Geertruida ook als defensieve middenvelder spelen. Bovendien kan Slot Javairo Dilrosun naar het middenveld halen. In dat geval zou de balans met Orkun Kökcü en Sebastian Szymanski echter waarschijnlijk niet optimaal zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *