FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Benfica wil vervanger Enzo Fernandez ophalen bij Feyenoord’

Roger Schmidt de trainer van Benfica wil bij een vertrek van middenvelder Enzo Fernandez een Feyenoorder voor hem terug gaan halen. Volgens het medium 1908 gaat het om Orkun Kokcu.

Fernández wil zelf graag naar Chelsea, ook al speelt hij pas een half seizoen bij de huidige koploper van Portugal. In de zomer van 2022 betaalde Benfica nog twaalf miljoen euro voor de kersvers wereldkampioen, aan River Plate.

“Bij een definitieve vervolgtransfer van Enzo Fernández is het niet ondenkbaar dat SL Benfica bij Feyenoord uitkomt voor Orkun Kökçü”, aldus 1908. Volgens statistiekenwebsite Squawka zou de 22-jarige Turk op basis van zijn cijfers een hele passende opvolger van Fernández kunnen zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *