FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Arne Slot: ‘Dat is momenteel volstrekt onrealistisch’

Arne Slot heeft een streep gezet door de mogelijke terugkeer van Stefan de Vrij en Georginio Wijnaldum. De oefenmeester noemt dit momenteel volstrekt onrealistisch. De Rotterdammers hebben daar simpelweg niet het geld voor.

“Wij moeten het hebben van clubliefde, we kunnen nooit in de buurt komen van salarissen die spelers nu nog bij topclubs verdienen”, zo stelt Slot in het Algemeen Dagblad. “Daarom zijn de namen van Stefan de Vrij en Georginio Wijnaldum op dit moment voor beide partijen absoluut niet realistisch. Onmogelijk gewoon. Maar ergens in de toekomst moeten we spelers kunnen aantrekken die prijzen hebben gewonnen.”

“PSV haalde Luuk de Jong en Ajax haalde Daley Blind en Dusan Tadic. Investeringen zonder restwaarde. Dat punt moet Feyenoord, los van die drie namen natuurlijk, ook bereiken”, gaat Slot verder. De oefenmeester geeft aan totaal niet met de ranglijst bezig te zijn.

“Dat voelt niet zo, maar het is wel zo. Ik ben er totaal niet mee bezig. Ik ben nooit druk met de ranglijst, zeker niet als er pas veertien wedstrijden zijn gespeeld. Als we in speelronde 32 zitten, zal ik me er vast drukker over maken. Maar er is nog zo’n lange periode te gaan”, aldus Slot.Arne Slot: ‘

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *