FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

ADO Den Haag versterkt zich met Joey Sleegers

ADO Den Haag heeft een belangrijke slag geslagen op de transfermarkt. Ze halen namelijk de 28-jarige Joey Sleegers transfervrij binnen. Hij was clubloos nadat zijn contract bij Dibba Fujairah was ontbonden.

Hij had meerdere opties in binnen- en buitenland, maar had het beste gevoel bij ADO en tekent op korte termijn bij de club waar Dick Advocaat sinds kort de nieuwe hoofdtrainer is. Sleegers kan bij ADO een contract tekenen tot de zomer van 2025.

Sleegers heeft vooral naam weten te maken bij FC Eindhoven, waar hij 24 goals en twaalf assists verzorgde. Daardoor kon hij een stap hogerop maken in Nederland, maar uiteindelijk koos hij voor Dibba Fujairah. Sleegers moet nu ADO bij de hand zien te nemen. De club staat op een teleurstellende achttiende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Advocaat nam het onlangs over van de ontslagen Dirk Kuyt, maar het gewenste ‘Advocaat-effect’ blijft nog even uit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *