FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord opent de jacht op miljoenentransfer’

Feyenoord gaat deze transferperiode wederom proberen om Ramiz Zerrouki los te weken bij FC Twente. Afgelopen zomer deden ze ook al meerdere pogingen maar kregen ze telkens nul op het rekest. Hier maakt het medium 1908 melding van.

De international van Algerije was er zelf wel uit en wilde de stap graag maken, maar Twente werkte niet mee. Nu lijken de Rotterdammers een nieuwe poging te wagen: Zerrouki is nog steeds de gedroomde opvolger van de naar Benfica vertrokken Fredrik Aursnes.

Het is geen geheim dat Feyenoord op zoek is naar versterking voor het middenveld. Door de blessure van Quinten Timber is die wens alleen maar groter geworden. Saillant detail: de huidige koploper van de Eredivisie speelt op 29 januari, vlak voor het verstrijken van de winterse transferdeadline, tegen FC Twente.

Jan Streuer, technisch directeur van Twente, ontkende vorige week in een interview met VoetbalPrimeur dat Feyenoord weer heeft geboden op Zerrouki. “Ik kan daar pas mee bezig zijn als clubs daadwerkelijk komen. Tot die tijd heeft het geen zin om je daar druk om te maken. En dan is het nog aan ons of we ‘ja’ of ‘nee’ zeggen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *