FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord aast op middenvelder van VFB Stuttgart’

In de zoektocht naar een nieuwe middenvelder is Feyenoord uitgekomen bij de Fransman Alexis Ronaldo Tibidi. Hij komt op huurbasis uit voor het Oostenrijkse Rheindorf Altach. De Rotterdammers zouden één van de geinteresseerde partijen zijn. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca Di Marzo melding van.

Een genoemde naam is die van Alexis Ronaldo Tibidi, een Franse middenvelder die op huurbasis uitkomt voor Rheindorf Altach in de Oostenrijkse Bundesliga. Volgens transferspecialist Gianluca di Marzo is Feyenoord één van de geïnteresseerde partijen, ook RC Genk, RSC Anderlecht en ESTAC Troyes worden genoemd.

Tibidi wordt momenteel door VfB Stuttgart verhuurd aan Altach, waar hij een vaste basisspeler is dit seizoen onder trainer Miroslav Klose. Hoewel hij voor Stuttgart al dertien keer uitkwam op het hoogste niveau van Duitsland, besloot de Bundesliga-formatie hem afgelopen zomer te verhuren aan Altach.

Bronnen melden aan 1908 dat Feyenoord (nog) niet concreet is voor de negentienjarige Tibidi, die in Oostenrijk dit voetbaljaar al goed was voor vijf goals en één assist in zestien optredens. Hij is tevens Frans jeugdinternational.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *