FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Zerrouki meldt zich zich bij FC Twente’

Ramiz Zerrouki is morgen wellicht niet inzetbaar voor FC Twente in de bekerwedstrijd tegen Telstar. De middenvelder heeft zich namelijk ziek gemeld.

De middenvelder van Twente was afgelopen weekend veelvuldig in het nieuws. Hij werd in verband gebracht met een transfer naar Feyenoord, maar Twente wilde niet meewerken om zo geen kwaliteit in te leveren voor het verloop van het seizoen.

Daar was Zerrouki het niet mee eens. Hij plaatste op Instagram een story met daarin een zandloper. Ook werd het niet uitgesloten dat Zerrouki een droomtransfer naar Rotterdam wilde forceren middels het aanspannen van een arbitragezaak. Feyenoord bracht nog een nieuw bod uit, maar de Rotterdammers kregen opnieuw ‘nee’ te horen.

Maandag melde Zerrouki zich ziek. Zerrouki zou de griep te pakken hebben gekregen, meldt Tubantia. Twente heeft aangegeven in de zomer wel over een transfer te willen praten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *