FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘AA Gent troeft Feyenoord in strijd om Poolse mandekker’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord misgrijpt in de strijd om de Poolse verdediger Kamil Piatkowski. Omdat de Rotterdammers niet voor hem doorpakken zal hij nu ingaan op andere opties. Leicester City en AA Gent hebben interesse in hem.

Piatkowski werd gezien als de ideale vervanger van Gernot Trauner, die door een zware knieblessure de komende maanden – misschien zelfs het gehele restant van het seizoen – zal missen.

In Salzburg is Piatkowski – ondanks zijn status als groot talent – nog niet echt doorgebroken, mede door een zware blessure. Dit seizoen krijgen Oumar Solet en Strahinja Pavlovic de voorkeur bij de Oostenrijkse grootmacht. Zijn teller staat dit seizoen pas op drie optredens, waarvan twee als basisspeler. Nu is hij dus op weg naar Gent, weet Het Nieuwsblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *