FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord haalt Oranje-international naar De Kuip’

Feyenoord zou momenteel in onderhandeling zijn met het Italiaanse Bologna om Jerdy Schouten over te nemen. Hier maakt het medium 1908 melding van. Hij is daar momenteel geen vaste basisspeler meer dus dat biedt perspectieven voor de Stadionclub.

Volgens 1908.nl hebben de Rotterdammers te horen gekregen dat Schouten vijftien miljoen euro moet kosten. De 26-jarige verdedigende middenvelder, die onder Louis van Gaal zijn debuut maakte in Oranje, zou in eerste instantie gehuurd worden van de Italianen.

Feyenoord zou daar wel een optie tot koop aan willen toevoegen. Of dit ook een kans van slagen heeft, is voorlopig de vraag. Schouten is bij Bologna dan geen vaste basisspeler, met dertien wedstrijden (ruim 900 minuten) in de Serie A wordt de oud-speler van ADO den Haag, Telstar en Excelsior allerminst over het hoofd gezien.

Feyenoord is op zoek naar een extra kracht voor het verdedigende middenveld. Arne Slot hoopte op Ramiz Zerrouki, maar FC Twente wilde de verdedigende middenvelder niet tussentijds naar een concurrent laten vertrekken. Daardoor gaat de zoektocht naar een extra kracht voor het verdedigende middenvelder onverminderd door bij de Rotterdammers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *