FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord hikt tegen enorme transfersom aan’

Feyenoord zou zich graag willen versterken met Jerdy Schouten maar zijn werkgever Bologna vraagt een enorme transfersom voor hem. Hier kunnen de Rotterdammers simpelweg niet aan voldoen.

Het Algemeen Dagblad meldt dat Bologna er weinig in ziet om Schouten voor de rest van het seizoen aan Feyenoord te verhuren. De Serie A-club wil alleen onderhandelen bij een definitieve transfer, maar vraagt een enorm miljoenenbedrag voor Schouten, die nog een contract heeft tot medio 2026. Naar verluidt wil Bologna een bedrag van tussen de acht en tien miljoen euro zien.

Voor Feyenoord lijkt het daardoor haast onmogelijk om Schouten naar Rotterdam te halen. Na afloop van de wedstrijd tegen FC Groningen liet Arne Slot zich wel uit over een mogelijke overgang van Schouten. “Maar hij speelt op dit moment bij Bologna, dus is het uiterst ongepast om iets over hem te zeggen totdat de speler van ons is. Ik kan je zeggen: dat is hij niet.”

RTV Rijnmond schreef zondag al dat Feyenoord zich eerder heeft gemeld voor Schouten. “Feyenoord heeft zich een maand geleden al gemeld, maar toen was het bod veel te laag. Nu gaat Feyenoord, na het mislopen van Ramiz Zerrouki, wel weer voor Schouten, maar zal het wel water bij de wijn moeten doen”, volgens Feyenoord-watcher Dennis Kranenburg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *