FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord strijd met Juventus om nieuwe klapper’

Feyenoord aast deze transferperiode nog altijd op een nieuwe mandekker. Gernot Trauner ligt er voor maanden uit en daarom willen ze een vervanger voor hem aantrekken. En in de persoon van Dennis Hadzikaduni hebben ze die gevonden. Alleen zijn ze niet de enige gegadigde.

Russische media schrijven dat Hadzikadunic vanwege de Russische invasie van Oekraïne sowieso niet terug wil keren naar Rusland. Mogelijk gaat de 24-jarige Bosniër gebruik maken van de FIFA-regeling die toestaat zijn contract bij Rostov, dat tot medio 2023 doorloopt, op te schorten. In juni 2018 verruilde hij Malmö voor Rostov, momenteel traint hij mee bij zijn Zweedse oud-werkgever om zijn conditie op peil te houden.

Volgens zijn zaakwaarnemer Walid Faour zijn er mede daardoor veel clubs die nu bloed ruiken, en interesse hebben in zijn cliënt. “Juventus? Die club heeft belangstelling. Een grote club die niets te verliezen heeft.”

Maar ook Toulouse FC, FC Schalke 04 en Besiktas JK zitten op het vinkentouw voor de spijkerharde centrumverdediger, die zelf al toenadering van een Griekse club afwees. Hij wil naar een betere competitie dan de Griekse Super League.

Het goed geïnformeerde 1908 schrijft tot slot nog over de rechtspoot: “Feyenoord heeft dit weekend veel spel op de wagen gebracht om Hadžikadunić binnen te slepen. Er is nog geen akkoord gevonden. Hadzikadunic is op dit moment de voornaamste kandidaat.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *