FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord doet ultieme poging voor deze speler’

Feyenoord heeft een ultieme poging gedaan om Jerdy Schouten binnen te halen. De Rotterdammers hebben een bod uitgebracht bij zijn club Bologna. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Het bod dat Feyenoord heeft gedaan is ook direct het laatste bod. Dat is een opvallend bericht, aangezien algemeen directeur Dennis te Kloese eerder nog te kennen gaf dat er wel degelijk interesse was geweest, maar dat Feyenoord inmiddels was doorgeschakeld.

Mogelijk wil Feyenoord met deze poging toch nog kijken of er wat mogelijk is rond Schouten. Het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl schreef eerder deze week dat Feyenoord hoopt dat er voor de kraker tegen Ajax komend weekend een eerste versterking is gepresenteerd. Wellicht wil de club met dit ultieme bod toch kijken of dat Schouten zou kunnen zijn.

Veel verdere details over het aanbod van de Stadionclub brengt Di Marzio niet naar buiten. Eerder werd duidelijk dat Bologna niet wenste mee te werken aan een verhuurperiode van de Nederlander en ook voor een koopdeal stonden ze niet te springen. Anders moest er naar verluidt zo’n acht tot tien miljoen euro op tafel komen, wat Feyenoord normaliter niet kan betalen. Ook de transfersom van vijftien miljoen euro is gevallen, dat lijkt helemaal onbereikbaar voor Feyenoord, dat dus nog wel een ultieme laatste poging doet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *