FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Luc Castaignos aan de slag in de Tweede Bundesliga

Luc Castaignos heeft een nieuwe club gevonden. De voormalig spits van Twente en Feyenoord gaat aan de slag bij FC Magdeburg. Die club komt uit op het tweede niveau in Duitsland.

De loopbaan van de spits begon nog veelbelovend bij Feyenoord, waar hij een transfer verdiende naar Internazionale. Daar kwam de aanvaller niet uit de verf, waarna hij onder meer nog voor FC Twente, Eintracht Frankfurt, Sporting Lissabon en Vitesse speelde.

Castaignos stond afgelopen seizoen nog onder contract bij OFI Kreta, dat de spits afgelopen zomer transfervrij liet vertrekken. De spits was de afgelopen weken op proef bij Magdeburg, dat uitkomt in de Tweede Bundesliga. Die proefperiode bleek succesvol voor Castaignos, die bij Magdeburg met het rugnummer drie gaat spelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *