FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat met deze elf van start tegen Ajax’

Morgen staat de kraker tussen Feyenoord en Ajax op het programma. En de verwachting is dat Arne Slot geen ingrijpende veranderingen zal gaan doorvoeren voor dit duel ten opzicht van Groningen-uit.

Javairô Dilrosun ontbrak in en tegen Groningen in de wedstrijdselectie, maar is inmiddels weer speelklaar bevonden. Het Algemeen Dagblad schrijft hierbij: “Al is de vraag of hij mag starten in de Klassieker.” Zelf doet het medium een voorspelling: dat zal niet het geval zijn.

Het AD verwacht een Feyenoord-voorhoede bestaande uit Alireza Jahanbakhsh, Danilo Pereira en Igor Paixão. Dat zou betekenen dat naast Dilrosun ook Santiago Giménez op de bank begint. De Mexicaanse spits viel tegen Groningen in met een fraai doelpunt, maar Slot lijkt voor de basiself opnieuw andere keuzes te maken.

De vermoedelijke Feyenoord-opstelling kent geen verrassingen. Naar verwachting krijgt Quilindschy Hartman de voorkeur op de linksbackpositie, waar Mats Wieffer opnieuw op het middenveld verschijnt. Quinten Timber keert mogelijk terug op de reservebank.

Vermoedelijke Feyenoord-opstelling: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kökçü; Jahanbakhsh, Danilo, Paixão.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *