FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Quinten Timber haalt wellicht de Klassieker’

Het zou zomaar kunnen dat Feyenoord morgen een beroep kan doen op Quenten Timber. De middenvelder sloot gisteren namelijk weer aan op de training van de Rotterdammers. Zijn herstel verloopt dan ook een stuk sneller dan aanvankelijk verwacht.

Of de tweelingbroer van Ajax-verdediger Jurriën Timber al kan spelen in de klassieker van aanstaande zondag is nog maar de vraag. Slot gaf alleen aan dat het ‘de goede kant op gaat’. Quinten Timber raakte geblesseerd tijdens een benefietwedstrijd van Feyenoord tegen FC Emmen (5-0 winst) en leek maandenlang uitgeschakeld te zijn maar kon dus op vrijdag zijn rentree maken op het trainingsveld.

Ook Sebastian Szymanski trainde weer bij mee, de Pool werd in het competitieduel met FC Groningen in de tweede helft gewisseld. Volgens het Algemeen Dagblad is de kans klein dat de spelmaker volgend seizoen nog in Rotterdam-Zuid speelt. Het gaat niet om zijn voetballende kwaliteiten, want daar smullen de supporters van. Maar volgens de krant is de afkoopsom – een kleine tien miljoen euro – te groot voor de club. Feyenoord huurt Szymanski van het Russische Dinamo Moskou.

Aanstaande zondag staat Feyenoord in een kolkende kuip tegenover aartsrivaal Ajax in de klassieker. De Rotterdammers staan comfortabel bovenaan en kunnen bij een overwinning op de Amsterdammers zelfs een klein voorschot nemen op de landstitel. Of dat mét of zonder Quinten Timber op het veld gebeurd moet nog blijken, vanaf half drie barst het spektakel los.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *