FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-beveiliging voor Klassieker loopt in de miljoenen’

Ahmed Aboutaleb heeft laten weten dat de beveiligingskosten voor de Klassieker van vanmiddag oploopt tot in de miljoenen. Hij is dan ook gespannen en hoopt dat de mensen hun gezonde verstand zullen gebruiken.

“We gaan er alles aan doen om alles binnen de lijnen te houden”, begint Aboutaleb bij Jinek. In De Kuip zullen netten hangen om te voorkomen dat er voorwerpen op het veld gegooid kunnen worden. Een uitzonderlijke maatregel. “Normaal gesproken doen we dat voor Europese wedstrijden, maar ik vind het heel wijs dat Feyenoord dit nu doet”, gaat Aboutaleb verder. “Ik doe een beroep op het gezonde verstand van mensen en hoop dat de goede mensen proberen om de emotionele mensen in het gareel te houden.”

De kosten voor alle veiligsheidsmaatregelen bij elkaar lopen in de miljoenen op, legt hij uit. “Dat heb ik zo niet uitgerekend, maar je kunt het zelf wel uitrekenen. Het kost miljoenen.” Aboutaleb wil niet vertellen hoeveel mensen er precies worden ingezet tijdens de beladen wedstrijd. “Het zijn er heel veel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *